Cartellera

La Belle et la Bête
Any d'estrena: 1946
Idioma: Francès
Repartiment: Jean Marais, Josette Day
Durada: 90 minuts
Gènere: Fantàstic

Bella, filla d’un armador de vaixells, s’ofereix d’ostatge a la Bèstia per alliberar el seu pare, que ha caigut en poder del monstre. De mica en mica, Bella supera el terror que la Bèstia li produeix i un sentiment de commiseració neix en ella.

Horaris

Dimarts 04/10
19:00 (VOSE)
Dúnia i altres contes del món
Any d'estrena: 2022
Idioma: Català
Durada: 58 minuts
Gènere: Infantil
Qualificació: +7

La Dúnia és una nena de sis anys a la que li agrada molt jugar, aprendre i descobrir noves històries.Viu amb els seus avis a Alep, fins que un dia es veuen obligats a deixar el seu país per culpa de la guerra. Tots junts iniciaran una gran aventura a la recerca d’una nova llar.

Un programa protagonitzat per nens i nenes lluitadores, imaginatives i esperançadores que representen la unió de cultures i la necessitat d’acollir i respectar l’altre.

Horaris

Diumenge 09/10
12:00 (VCAT)
En los márgenes
Any d'estrena: 2022
Idioma: Castellà
Repartiment: Penélope Cruz, Luis Tosar, Adelfa Calvo, Christian Checa, Aixa Villagrán, Font García, Nur Levi, Javier Perdiguero, Fabrice Boutique, Irene Bueno Royo, Juan Diego Botto
Durada: 105 minuts
Gènere: Drama
Qualificació: +12

El compte enrere de tres personatges amb tres històries entrellaçades que tracten de mantenir-se i sobreviure a 24 hores claus que poden canviar per sempre el curs de les seves vides. El film explora l’efecte que una situació d’estrès econòmic té sobre les relacions personals i com l’afecte i la solidaritat poden ser un motor per a tirar endavant.

Horaris

Divendres 07/10
19:00 (VO)
Dissabte 08/10
18:00 (VO)
Diumenge 09/10
19:00 (VO)
Dilluns 10/10
20:00 (VO)
Llach: L’últim gran concert
Any d'estrena: 2022
Idioma: Català
Durada: 130 minuts
Gènere: Concert

Barcelona, 9 de setembre de 2022.- L’últim gran concert de Lluís Llach al Sant Jordi, el primer enregistrat amb so immersiu Dolby Atmos® i imatge 4K HDR, es projectarà en cinemes de tot Catalunya a partir d’avui, amb la intenció de promoure els objectius i valors del Debat Constituent

El recital celebrat al Palau Sant Jordi el 18 de desembre de 2021 es va enregistrar amb la unitat OB40 4K HDR de la productora Mediapro, amb 12 càmeres Grass Valey, dues steady cam operades sense fils, una polecam, una grua de quinze metres telescòpica i un tràveling de 10 metres a l’escenari, entre d’altres mitjans tècnics.

Horaris

Divendres 07/10
21:30
Dissabte 08/10
20:30

Properament

Toscana
Direcció: Pau Durà
Any d'estrena: 2022
Idioma: Català
Repartiment: Francesc Orella , Edu Soto , Malena Alterio , Pau Durà
Durada: 85 minuts
Gènere: Comèdia
Qualificació: +7

Amb un pot ple d’esperma a la butxaca camí a la clínica on l’espera la seva dona per a fer una fecundació in-vitro, en Santi, un crític culinari d’uns quaranta anys, xoca amb un cotxe que es dona a la fugida. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d’escopeta, un antic cuiner reclama la seva quitança a l’amo d’aquest.

Horaris

Dimarts 18/10
19:00 (VO)
La Flauta Màgica
Composició: W. A. Mozart
Any d'estrena: 2019
Repartiment: Luke Stoker, Danae Kontora, Attillo Glaser, Ana María Labin, Max Simonischek, Theresa Dax, Elizabeth Reiter, Nina Tarandek, Marie-Luise Dreßen, Keith Bernard Stonum, Uwe Schenker Primus, Michael McCown
Durada: 150 minuts
Gènere: Òpera

ST. MARGARETHEN

Open Air Opera

Director musical: Karsten Januschke

Direcció d’escena: Carolin Pienkos i Cornelius Obonya

 

Max Simonischek fa el seu debut com a Papageno a aquesta representació de La Flauta Màgica de Mozart. El matrimoni Carolin Pienkos i Cornelius Obonya també dirigiran la seva primera representació en aquest impressionant escenari a l’aire lliure a l’antiga pedrera romana. El signular teló de fons de la pedrera de St. Margarethen ofereix un escenari espectacular i màgic per la paràbola de Mozart sobre l’amor i la raó.

 

Horaris

Dijous 13/10
19:00 (Presentació a càrrec d'Oriol Padró a les 18:30h)
El Trencanous
Direcció: Royal Ballet
Any d'estrena: 2021
Repartiment: Akane Takada, Cesar Corrales, Christopher Saunders, Isabella Gasparini, Luca Acri
Durada: 110 minuts
Gènere: Ballet

Orquesta de la Royal Opera House

Direcció musical Koen Kessels

Coreografía Peter Wright Inspirada en la coreografia de Lev Ivanov

 

El trencanous ha estat una de les maneres més delicioses de descobrir l’encant del ballet, a més de ser un meravellós regal nadalenc per a tota la família.

La molt estimada música de Tchaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda en Nit de Nadal per Clara i el seu ninot en forma de trencanous. En el seu viatge al País dels Dolços trobem alguns dels moments més coneguts en la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confitada i el Vals de les Flors.

La producció de Peter Wright per a The Royal Ballet es manté fidel a l’esperit del clàssic del ballet rus, amb detalls d’època i flocs de neu que ballen. L’abundància de papers solistes i els números de conjunt posen en relleu la tècnica de primera classe de la companyia en aquest clàssic nadalenc.

 

Horaris

Dijous 22/12
19:00
Romeu i Julieta
Composició: Charles Gounod
Any d'estrena: 2012
Idioma: Italià
Repartiment: Nino Machaidze, Stefano Secco, Ketevan Kemoklidze, Cristina Melis
Durada: 170 minuts
Gènere: Òpera

ARENA DI VERONA

Director musical: Fabio Mastrangelo

Direcció d’escena: Francesco Micheli

 

Shakespeare va escriure la història més famosa d’amor de tots els temps. La parella de malmesos amants, hereus de les dues famílies mes importants de tota Verona: Un Montesco i una Capuleto. Però si el dramaturg va aconseguir enganxar-nos a aquesta història, Charles Gounod va filar encara més prim amb la seva partitura.

Romeu i Julieta és una posada moderna i gairebé fantàstica de la histora dels clàssics amants, visualment impactant i amb un final alternatiu que porta una glopada d’aire fresc i renovador que dona noves pinzellades a un repertori clàssic, sent al seu torn un efectiu ganxo per a atreure noves i joves audiències al món de la lírica.

Horaris

Dijous 19/01
19:00 (Presentació a càrrec d'Oriol Padró a les 18:30h)
Hereditary. Programació Panoràmic
Direcció: Ari Aster
Any d'estrena: 2018
Idioma: Anglès
Repartiment: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd
Durada: 126 minuts
Gènere: Terror
Qualificació: +16

La família Graham comença a enfonsar-se després de la mort de la matriarca. Després de la seva pèrdua, l’Annie i la seva família es veuen assetjats per una presència maligna acompanyada d’una sèrie de successos inexplicables. Una de les més afectades per la situació és la seva filla Charlie, una nena solitària que amb prou feines es relaciona amb la gent que l’envolta i que és conscient que alguna cosa estranya està passant.

Horaris

Dimarts 25/10
19:00 (VOSE)
Magaluf Ghost Town
Direcció: Miguel Ángel Blanca
Any d'estrena: 2021
Idioma: Castellà
Durada: 93 minuts
Gènere: Documental
Qualificació: +16

Coses estranyes estan passant a Magaluf: olor de pixats i a sang, cotxes de policia i ambulàncies travessen els carrers sense que ningú els doni importància, crits al mig de la nit… Magaluf només és una petita i tranquil·la localitat de l’illa de Mallorca que molts s’han aventurat a anomenar el Twin Peaks balear. Els seus ciutadans es debaten entre la perfídia quotidiana i el genuí plaer de vacances.

Horaris

Dimarts 08/11
19:00 (VO)
Argentina, 1985
Direcció: Santiago Mitre
Any d'estrena: 2022
Idioma: Castellà
Repartiment: Ricardo Darín, Peter Lanzani, Alejandra Flechner, Carlos Portaluppi, Norman Briski, Héctor Díaz, Alejo García Pintos, Claudio Da Passano, Gina Mastronicola, Walter Jakob, Laura Paredes
Durada: 140 minuts
Gènere: Thriller, drama
Qualificació: +16

Relat inspirat en la història real de Julio Strassera, Luis Moreno Ocampo i el seu jove equip jurídic que es van atrevir a acusar, contra tots els obstacles, a contrarellotge i sota constant amenaça, a la dictadura militar argentina més sagnant. Una batalla de David contra Goliat, amb els herois menys esperats.

Horaris

Divendres 14/10
19:00 (VO)
Dissabte 15/10
18:00 (VO)
Diumenge 16/10
19:00 (VO)
Dilluns 17/10
19:00 (VO)