El DOCSBARCELONA aterra a Granollers
15-05-2022

El Cinema Edison acollirà en el marc del DocsBarcelona, el Festival Internacional de Cinema Documental, tres llargmetratges documentals aquest mes de maig. Gràcies a la Diputació de Barcelona i a la programació DocsBarcelona A PROP, diverses les peces del festival es projectaran a diferents poblacions de la província de Barcelona.

El dia 24 de maig a les 19h es presentarà Aya, el relat iniciàtic d’una noia de l’illa de Lahou, que viu amb la seva mare prop d’un mar que no para de pujar i es va menjant la seva terra.

El documental El silencio del topo, podrà veure’s el divendres 27 de maig a les 17.30h al mateix cinema. Inclòs a la Secció Oficial Latitud i dirigit per Anaïs Taracena.

Per últim, es realitzaran sessions per a instituts del documental Myanmar Diaries, un film col·lectiu que fa servir el cinema com a arma de defensa de l’horror dictatorial.

Aquesta 25a edició del DocsBarcelona s’estén des del 18 al 29 de maig i comptarà amb seccions competitives, seccions no competitives i classes magistrals. Aquest 2021 es segueix mantenint un format híbrid que combina sessions en sales de cinema i projeccions a través de Filmin.

Informació

Preu: Diversos preus

Horari: Consulteu els horaris de cada sessió.

Públic: Tots els públics