El Cinema Edison acull el Fantàstik de Granollers, amb una programació d’infart
15-11-2022

Entre el 17 i el 20 de novembre, el Cinema Edison de Granollers acull la 11a edició del Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Granollers, el Fantàstik, amb una programació formada per 5 llargmetratges i 17 curtmetratges a competició. A més a més, també es durà a terme, el dissabte 19 de novembre, els Premis Fantàstik MAC, amb el concurs internacional de curtmetratges, conjuntament amb el Mercat Audiovisual de Catalunya.

La programació de l’edició d’enguany del Fantàstik la formen títols que han ressonat a les portes de grans festivals com el Festival de Sitges o el Festival de San Sebastián. És el cas de la prestrena d’Irati, l’últim film guardonat a Sitges del vasc Paul Urkijo Alijo o també Mantícora, de Carlos Vermut, amb un únic passi exclusiu el diumenge dia 20. També hi haurà dos llargmetratges d’animació: el primer per a un públic més infantil, La llegenda del llibre segellat, de Wang Suchen, i la segona, més atrevida i adulta, l’última obra d’Alberto Vázquez, Unicorn Wars. Per últim, però no menys important, també es projectarà una gran troballa del Festival de Sitges, la pel·lícula coreana Project Wolf Hunting de Kim Hong-su.

A més a més dels llargmetratges, també s’han seleccionat 17 curts de les 500 propostes rebudes per els Premis Fantàstik MAC, la secció competitiva del festival que s’organitza conjuntament amb el Mercat Audiovisual de Catalunya. Es donaran dos premis, el Premi del Públic i el Premi del Jurat Oficial, que aquest any estarà format per Gloria Fernández, editora a CineAsia, David Casademunt, director de El Páramo, Hugo Cobo, director del Fantboi i Sabina Pujol, programadora del B-Retina.

A partir d’avui, ja es podran adquirir les teves entrades a través de la pàgina web del Cinema Edison de Granollers, seu del festival, i també l’abonament complet, que inclou tota la programació de llargs i curts per 30 euros.

El festival està organitzat per Fantàstik Granollers i el Cinema Edison amb el suport de l’Ajuntament de Granollers i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Informació

Fantàstik Granollers

Del 17 al 20 de novembre

Programació

Entrades