Espais Edison

El Cinema Edison, inaugurat el 2018 a l’espai on fins llavors hi havia el Centre Cultural de Granollers, és un equipament cultural gestionat per la Fundació AC Granollers i dedicat al cinema i la imatge.

El Cinema Edison, inaugurat el 2018 a l’espai on fins llavors hi havia el Centre Cultural de Granollers, és un equipament cultural gestionat per la Fundació AC Granollers i dedicat al cinema i la imatge. Durant l’any s’hi desenvolupen diferents línies de programació de cinema així com activitats paral·leles i projectes formatius. Aquest fet no impedeix que sigui un equipament amb diferents espais per tal que s’hi puguin desenvolupar activitats escèniques, reunions corporatives i celebracions, entre d’altres.

L’equipament compta amb un sala de cinema, tres espais polivalents, una sala d’assaig, un espai de vestíbuls i una zona d’oficines. El Cinema Edison és un espai ideal per a la realització de tot tipus d’esdeveniments, reunions i trobades. Disposa d’un ampli equipament tècnic, d’il·luminació, so i projecció, i un equip de producció i tècnic per donar resposta a les necessitats dels actes.

Sala de cinema

Auditori equipat com a sala de cinema i amb tots els mitjans per desenvolupar-hi actes de mitjà format, concerts i espectacles escènics amb espai per a 349 espectadors. L’escenari, a més, compta amb accés directe als camerinos amb dutxes i lavabos per les companyies.

Espai 1. Sala d’exposicions

Espai polivalent per a realitzar-hi exposicions, actes, trobades i càterings a peu dret.

Espai 2. Sala polivalent

Espai preparat per a presentacions, petites projeccions, xerrades i trobades amb la premsa. Equipat amb equips de so i projecció, amb capacitat per unes 60 persones i amb aïllament acústic i lumínic.

Espai 3. Sala de formació

Espai destinat a tallers i formacions amb mobiliari (taules i cadires) i capacitat per unes 60 persones.

Vestíbuls i espais de relació

Els dos vestíbuls funcionen tant com a espais per distribuir els serveis actuals com a espais alternatiu per dur-hi a terme petits actes o presentacions. El vestíbul comptarà amb un espai de bar per donar servei als espectadors i usuaris de l’equipament.