Projecció i col·loqui amb Hèctor Claramunt, director d’Escape Room
13-09-2022

El dimarts dia 20 de setembre acollirem la projecció d’Escape Room dins el Cicle Gaudí, del cineasta Hèctor Claramunt, amb presentació i un col·loqui posterior.

Dues parelles, una nit en un “escape room” i 90 min. L’única manera d’escapar serà posant a prova la seva amistat, enfrontant-se a la veritat i superant un seguit d’enigmes perfectes per a l’ocasió. Aquesta és la trama de la propera projecció de l’Edison, emmarcada dins el Cicle Gaudí, Escape Room, l’adaptació teatral d’Hèctor Claramunt i protagonitzada per Joel Joan.

Claramunt ens visitarà abans i després de la seva nova obra per mantenir un diàleg amb el públic. L’actor i director de Barcelona va començar la seva carrera cinematogràfica com a actor amb diversos papers a sèries de TV3, Telecinco i Antena 3 o en pel·lícules com Els ulls de Júlia de Guillem Morales (2010) o No habrá paz para los malvados d’Enrique Urbizu (2011). “Escape Room” va ser el seu debut teatral el 2018; i no ha estat fins al 2022 que s’ha estrenat al cinema com a director, precisament amb l’adaptació de l’obra que ell mateix va dirigir.

Informació

Dimarts 20 de setembre a les 19h.

Reserva la teva entrada aquí.