Projecte Educatiu

El projecte formatiu i educatiu al voltant del cinema i les arts visuals és un dels fonaments del Cinema Edison. Posem tots els recursos de l’equipament i l’equip gestor per a desenvolupar un projecte on la ciutadania pugui aprofundir en el coneixement audiovisual en totes les seves fases i enfocaments, anant des dels plantejaments més bàsics a continguts especialitzats.

Així, us presentem un seguit de projectes i propostes vinculades a cadascun dels cicles i a temàtiques concretes alhora que destaquem la versatilitat i agilitat que té el cinema alhora de poder realitzar activitats i projeccions a demanda.

Programació de cinema

1. PARLEM DE…
Programació per cicles

Programació de cinema dissenyada per cicles, agrupada per temes d’interès i que contenen un contingut pedagògic, amb un seguit d’eines que permeten treballar a l’aula. Les pel·lícules poden anar acompanyades de presentació i fòrum.

Educació infantil i primària

Saber més

Educació secundària

Saber més

2. Programació habitual

Fem extensiva la nostra programació habitual per organitzar una sessió matinal en horari lectiu. Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de la programació.

Subscriu-te al nostre butlletí

Tallers i activitats pràctiques

Tallers i activitats pràctiques per a centres educatius, amb especial atenció als nous llenguatges cinematogràfics i audiovisuals.

Educació infantil i primària

A) Fem una pel·lícula de dibuixos! (Taller d’stop motion)
B) Experimentem amb l’stop motion (Cinema amb les mans)
C) Taller cine en paper (Zoòtrop, traumàtrop)
D) Un matí a l’edison (Visita i projecció)

Descàrrega

Educació secundària

A) Taller de narratives digitals modernes
B) Missatges amagats en codis QRs

Descàrrega

Sessions per a professionals de l’educació

Descàrrega