Trobada i homenatge del cineclubisme català a l’Edison
15-11-2022

L’Acadèmia del Cinema Català retrà homenatge al cineclubisme català en un acte el proper dimecres 23 de novembre a partir de les 19h al Cinema Edison de Granollers. Consistirà en una conversa sobre el paper dels cineclubs, el passat, el present i, sobretot, el futur; i posteriorment l’entrega d’un obsequi. Comptarem amb la presencia de  l’Emma Fernández, presidenta de la Federació Catalana de Cineclubs i del Cineclub Barcelona Espai de Cinema; l’Anna Lati del Cineclub del Diable de Martorell; i en Ricard Caussa, president de l’Associació Cultural i membre del Cineclub de l’Associació Cultural Granollers. L’objectiu d’aquesta trobada és la reivindicació d’un moviment que, amb més de 50 anys d’història, continua viu i adaptant-se a les noves necessitats socials i culturals com un espai actiu de comunicació, aprenentatge i reflexió cultural.

L’entrega de l’obsequi serà per part de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell, que s’ha dissenyat especialment per als 10 cineclubs més antics de Catalunya encara en actiu i la presentació del catàleg que recull la seva història elaborat per en Tariq Porter, ex president de la Federació Catalana de Cineclubs.

Un cop més, Granollers esdevindrà epicentre cultural, destacant el seu paper com a generador i regenerador del patrimoni cinematogràfic de la ciutat i referent de Catalunya, amb un cineclub amb més de 70 anys d’història.

Podeu confirmar la vostra assistència en l’acte del dia 23 de novembre a: confirmacions@academiadelcinema.cat fins el proper 22 de novembre.

Informació

Trobada de cineclubs més antics de Catalunya

23 de novembre a partir de les 19h

Confirma la teva assistència a: confirmacions@academiadelcinema.cat